flexHeadline1

Előfizetési díjaink

Az alábbiak a 2020. szeptember 11-én és azt követően létrejött előfizetésekre vonatkoznak

Előfizetéseink az alábbi időtartamokban és árakon érhetők el:

1 hónapra 19.950 Ft

3 hónapra 23.970 Ft

6 hónapra 35.940 Ft

Az előfizetés díja teljes egészében az előfizetési időszak kezdetekor fizetendő. A fizetésre bankkártyával kerülhet sor. 

Amennyiben Ön az előfizetését nem mondja le, az előfizetése az adott előfizetési időszak végén az első előfizetési időszakkal megegyező időtartammal és díj ellenében automatikusan meghosszabbodik. Mindez azt jelenti, hogy az 1 hónapos előfizetés 1 hónappal, a 3 hónapos előfizetés 3 hónappal, a 6 hónapos előfizetés pedig 6 hónappal hosszabbodik meg. Az első előfizetési időszakot követően, a meghosszabbított időszakra vonatkozó díjak automatikusan kerülnek levonásra a fizetéshez használt bankkártyáról, és ugyanez a levonás lesz alkalmazandó a további (meghosszabbított) időszak(ok)ra is.

A profil beállítások menüpont alatt Ön bármikor jogosult az előfizetését a folyamatban lévő előfizetési időszak végére online lemondani. A profil beállításokon belül a lemondás gombra történő kattintással az előfizetés a folyamatban lévő előfizetési időszak végével megszűnik. Az előfizetés lemondása további cselekményt nem igényel.